Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Fyraftenspausen

JUN
06

Fyraftenspausen


Dato Tirsdag d. 6. juni 2023, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Sted Ejby Kirke, Dalbyvej 58, Ejby,, 4623 Lille Skensved
Medvirkende
Kim Gilling Hansen
Fyraftenspausen

”FYRAFTENSPAUSEN” Meditationsaftener i EJBY Kirke

1. tirsdag i hver måned kl. 17.00.
- Meditation – den ”stille bøn”, har altid været en del af den kristne tradition, selvom mange måske stadigvæk mest forbinder ordet med de østlige religioner. Ordet meditation betyder grundlæggende 'at tænke over' og 'at betragte' sit liv i relation til Gud. Det er en øvelse i at komme til stede i livet. At blive nærværende i nuet gennem ro og stilhed.

- Meditationsaftenerne vil tage en times tid pr. gang. Vi vil gennemgående bruge Centreret Bøn, som nok er den mest udbredte Kristne meditation, suppleret med forskellige andre øvelser og meditationer. Bøn med ord er kun én måde at bede på – i meditationen – også kaldet den kontemplative bøn – åbner vi os mod Gud i stilhed.

Når du vil bede, så gå ind i dit kammer og luk din dør og bed til din fader, som er i det skjulte. Og din fader, som ser i det skjulte, skal lønne dig.” (Matt.6,6)

- Aftenerne vil være ganske uformelle, og tilmelding er ikke nødvendig. Kom forbi som du er! Men medbring gerne en pude og et tæppe – specielt i den kolde tid.  

- Kom og giv slip på dagen og  tankerne i din kirke.

 Eventuelle spørgsmål til: sognepræst Kim Gilling Hansen, tlf. 3059 0559 - mail kgh@km.dk