Nyheder

      Kommende begivenheder i Ejby Kirke

Fredfyldt aftensang

 

i kirken

 

Tirsdag den 9. juli kl. 19-20

Fællessang ledsaget af organist Dorthe Elsebet og Jazzbassisten Jimmi Doublebass Pedersen. Vi synger smukke aftensange og salmer fra højskolesangbogen. Kom og vær med ved en stemningsfuld og fredfyldt aftensang.

Pilgrimsgudstjeneste: Ejby – Bjæverskov

Søndag den 28. juli 2024 kl. 09.00

Sognepræst Kim Gilling Hansen og Daniel Ramild Thomsen

Vi starter med en kort pilgrimsgudstjeneste i kirken i Ejby, hvorefter selve pilgrimsvandringen begynder og rundes af med en andagt i Bjæverskov kirke. 

Pilgrimsvandring er for alle, der har lyst til at vandre sammen igennem vores smukke egn og har lyst til at være pilgrim for en dag. Pilgrimmen var oprindelig den ’landflygtige’, der i det fremmede søgte forsoning og indsigt, og ofte bar på byrder af skyld og tvivl. – I dag bærer vi mennesker også rundt på byrder og tumler med vores problemer, tvivl og tanker. Det vil vi med pilgrimmen som forbillede, sætte fokus på undervejs, når vi bevæger os ud i det sceniske landskab, hvor åsen bugter sig midt mellem marker og velplejede golfbaner!

Vandringen ledes i samarbejde med Kim Gilling Hansen, Daniel Ramild Thomsen og Pia Riddertoft. På vejen vil der være små ophold med refleksioner, der skal lede os på sporet af nye indsigter. - Og vel ankomne ved Bjæverskov Kirke, slutter vi så af med en andagt og en god frokost i sognegården.

Alle er velkomne til at gå med eller blot at deltage i gudstjenesterne.

Af hensyn til maden er der dog tilmelding på www.4sogne.dk. VIGTIGT: Ved samme tilmelding angives også, om der er behov for transport til Ejby ved start, eller hjem igen til Ejby fra Bjæverskov kirke.

Arrangementet er gratis.

Min tro og mig

Kristendommen ifølge…Lotte Heise

Torsdag den 14. november 2024, kl. 19

Ejby Kirke, Sognegården

Foredraget ”Min tro og mig” rummer alt fra alvorlige tanker om ”Det hellige ord”, over Lottes meget tætte forhold til danske salmer til hvorfor det er så uendelig vigtigt at troen kan opleves forskelligt, men hvis ærligheden og kærligheden er i højsædet, er der plads til alle i Guds flok.

Alt sammen krydret med Lotte Heises vanlige blik for en skæv vinkel, plads til et smil og måske også en enkelt tåre.

Lotte Heise optrådte for første gang i september 1987 med sit eget one-woman-show om modelbranchen: ”Bare det var mig”, og siden er det blevet til over 30 forskellige shows.

Lotte Heise har stort set berørt alle de emner, der er værd at tage fat på fra ”Kedelige Mænd” over ”Hysteriske Kvinder” til ”Besværlige Børn” til hvor kikset, det kan være at ligge hos gynækologen! Mænd, kvinder og deres roller i forhold til hinanden har ofte både fået med grovfilen og fået publikum til at græde af grin.

Lotte er kendt for sine meninger og for at komme ud med dem – og så har hun en fantastisk smittende udstråling og med sit selvsikre og levende kropssprog, får hun publikum helt ud på kanten af stolesædet.