EJBY SOGNEGÅRD

Mandage, start den 23. september kl. 19 til ca. 21

Den 23. september 2024

Den 21. oktober 2024

Aftener med præsten og terapeuten

Siden 2013 har jeg sammen med en psykoterapeut, afholdt månedlige aftener i kirken i den mørke årstid, hvor vi ud fra forskellige temaer har givet plads til at reflektere over og tale om liv og sjæl - det indre liv. Det tilbyder vi nu også her i Ejby Sogn.

Det er et arbejde jeg som sognepræst har holdt meget af! - For det er tit lige her alle de mange fine ord bliver til noget praktisk - hvor vi sér og lytter til hinanden.

Vi starter typisk med et kort oplæg - ord ment som inspiration for den enkelte. Noget vi kan reflektere over og spejle os i, og som kan handle om alt det, det indebærer at være menneske - håb og glæde såvel som sorg og bekymringer.

Aftenerne har altid været intime og personlige, da vi alle skal have mulighed for at dele og tale om det er rører sig for os - eller bare lytte.

Undervejs drikker vi kaffe/te og spiser lidt godt (kage)

Det rundes af i kirken med at vi hver især tænder et lys - og lægger alt det vi har talt om fra os i gode kærlige hænder - med vores egen bøn/tak - og synger en af de smukke og enkle sange fra Taizé-fællesskabet i Frankrig. Simple sangtekster som f.eks.: "Læg al din uro, læg al bekymring, for i Guds nærhed - mangler vi intet".

Vores nye biskop Ulla Thorbjørn Hansen, har bl.a. sagt at: "Fremtidens kirke er sjælesorgens kirke".

Dvs. en kirke hvor vi kan mødes og støtte hinanden - i sorg såvel som glæde.

Ingen tilmelding nødvendig - men tag gerne et tæppe med, da det kan virke køligt på denne årstid.

Evt. spørgsmål kan stilles til: Sognepræst Kim Gilling Hansen på tlf. 3059 0559