Konfirmandindskrivning for konfirmation i 2025

Kære kommende konfirmander og forældre!

Konfirmationstilmeldingen foregår nu digitalt!

Gå direkte til indskrivning til konfirmation og undervisning hér: konfirmandindskrivning - klik på ikonet af samme navn - I skal bruge MitId. 

Her skal forældremyndighedshaverne afgive samtykke i forbindelse med tilmeldingen. Dog er det kun tilmelding til konfirmation og konfirmationsundervisning for jer der skal konfirmeres her i Ejby kirke. Der kan altså ikke vælges dato og tidspunkt for konfirmationen i denne tilmelding. Vær opmærksom på tydeligt at angive det hvis dit barn ikke skal gå til undervisning/forberedelsen samme sted som konfirmationen (Ejby kirke).
Da vi ikke får alle de informationer vi skal bruge mht. dato mm. bedes I udfylde 'dette skema' og medbringe det til et opstartsmøde for både forældre og konfirmander d. 24. september 2024.

Vær opmærksom på, at i selv på skemaet kan vælge datoen for konfirmationen - om det skal være lørdag d. 17. maj  2025 i den tidligere bededagsferie -  eller Kristi himmelfartsdag der i 2025 er den 29. maj. Datoen er altså jeres valg, men tidspunktet er afhængigt af, hvor mange tilmeldinger der er til de enkelte konfirmationsdage. Typisk start mellem kl. 10 og 13.

Hvis man ikke har fået tilmeldt sit barn digitalt, så kan det også ske ved personlig tilmelding hos sognepræst Kim Gilling Hansen: KONTAKTINFO

I tilfælde af, at dit/jeres barn er døbt i udlandet eller i et andet kristent trossamfund, skal der afleveres en kopi af dåbsattesten til sognepræsten. Er jeres barn ikke døbt, skal der foretages dåb inden selve konfirmationen.

Konfirmationsundervisning:
Undrvisningen afholdes efter skoletid i konfirmandlokalket i Ejby Præstgård og i Ejby Kirke.:
Tirsdage kl. 14.45-16-15 for 7.a
Onsdage kl.14-15.30 for 7.b
Hvis man ikke går på Ejby skole kan man frit vælge dagen, men det bedes oplyses på tilmeldingen.

Vi indbyder til en opstartsaften d. 24/9 kl. 17, for konfirmander og forældre i Ejby Kirke de nye hold.
Vi starter med en kort gudstjeneste hvorefter vi mødes i konfirmandlokalet i Ejby Præstegård, hvor skemaet med bl.a. jeres konfirmationsdatoer og kontaktoplysninger bedes afleveret, hvis I ikke har gjort det til præsten forinden. Ved mødet kan I også møde os, der skal have med jeres børn at gøre:og stille alle de spørgsmål, I måtte have i forbindelse med konfirmationsforløbet.

Vi glæder os til at møde jer.

Bedste hilsner
Sognepræst Kim Gilling Hansen